Actualitat

Boca-Orella Espectacles ha arribat del lloc on es cuinen els somnis

Boca-Orella Espectacles ha arribat del lloc on es cuinen els somnis

 

Boca-Orella Espectacles ha arribat del lloc on es cuinen els somnis. El projecte ha nascut amb la voluntat de fer arribar els grans artistes de proximitat als escenaris i sales del país. 

El projecte neix de la mà de la Sònia Ferrer que, després de més de 10 anys dexperiència en l’àmbit del periodisme i la comunicació ha decidit tirar endavant aquest projecte. Però… per què aquest i no un altre?

La Sònia ha fet ràdio durant més de 10 anys i sempre ha tingut predilecció per conduir programes culturals i les entrevistes sobre art i cultura. A més, ha trepitjat molts teatres i ha tingut contacte directe amb els i les artistes. És per això que durant tots aquests anys s’ha anat enamorant, cada vegada  més, d’aquest món, fins arribar a tenir la necessitat de tenir-hi contacte directe, d’entrar-hi a dins.

Boca-Orella Espectacles neix amb molta il·lusió i moltes ganes de fer arribar els espectacles de proximitat, aquells que es fan amb un gran amor, al públic, perquè pugui valorar el gran talent i el gran treball que hi ha al darrere, perquè pugui apreciar que, sovint, al pot petit hi ha la bona confitura. A més, Boca-Orella voldria fer arribar als professionals i artistes de l’àmbit teatral i de la comunicació allà on els requereixin: presentacions d’actes, conferències, jornades…

I, perquè Boca-Orella? Perquè el “Boca-Orella” de la gent és la millor garantia, perquè si la gent et recomana, si parla bé de tu i de la teva feina, aquest comentari esdevé la fiança o, millor dit, la confiança cap a aquell projecte en qüestió.

I com diu la cançó: “Oh benvinguts, passeu passeu, de les tristors en farem fum, que casa meva és casa vostra si és que hi ha cases d’algú” (Jaume Sisa)


Fem un brindis i comencem a treballar plegats?